Dit zijn wij!

De lessen bij Joost Weet Het! worden gegeven door ervaren en enthousiaste docenten. Zij hebben in de loop van de jaren een eigen systeem ontwikkeld om jou effectief Nederlands te leren. Ze blijven met deze ontwikkeling doorgaan, want (de) taal blijft zich ontwikkelen. Zij dus ook!

Joost Smits is sociaal econoom en violist. Hij geeft sinds 8 jaar les in Nederlands, Frans en economie. Hij spreekt vloeiend Spaans, Engels, Frans en Duits.                    

Jolanda Jorna heeft Culturele en Maatschappelijke Vorming gestudeerd. Ze geeft sinds 3 jaar Nederlandse les en daarnaast studeert ze in haar vrije tijd Culturele Antropologie. Jolanda is verslaafd aan Brazilië en heeft een voorkeur voor de Portugese taal. Onze portugees sprekende studenten zijn bij haar hartelijk welkom!

Esmarel Gasman is creatief therapeute. Zij heeft veel ervaring met les geven in drama en toneel en sinds 1 jaar geeft ze nu ook nederlandse les.Zij gebruikt in haar lessen veel spelletjes. Esmarel is een gepassioneerd reiziger en salsadanser en spreekt verschillende vreemde talen, waaronder Spaans, Frans, Duits en Papiamentu.

Alle docenten wonen en werken in Amsterdam.

     

 
Uitsmijter: van het werkwoord 'uitsmijten'.
 
Ook een bekend eiergerecht.